Office 365 for bedrifter

Verktøyene du og dine ansatte kjenner og liker.Office365 kan hjelpe deg med å:


Holde kontroll på data

Forenkle administrering

Jobbe frakoblet og tilkoblet


Office 365 –
Markedets beste skytjeneste

Office 365 sørger for tilgang til dokumenter, epost, kalender, Skype for Business og Office-pakken gjennom sikker lagring i skyen. Vi kaller det markedets beste skytjeneste!

Vi ser at stadig flere kunder ønsker å realisere mulighetene i ny teknologi og skyløsninger. Office byr på gevinster både på det personlige plan og for bedriften som helhet. Bedre samhandling, høyere trygghet og større fleksibilitet. Ingen store investeringer, ingen servere, ingen nedetid. Velkommen til en mer produktiv jobbhverdag!Office 365 Bedrift Norge
Office365 Bedrift Norge


Support: Felix Jørgensen
Support: Felix Jørgensen

Avstand er ikke et problem. Du kan arbeide med samme dokument som kollegaene dine i sanntid, og fra i praksis hvor som helst. Du kan også se kalenderen deres, se når de er ledige, og arrangere nettkonferanser fra flere steder.

“Velkommen til en mer produktiv jobbhverdag!”


Office-avtaler tilpasset bedriftens behov


Office


Microsoft Office 365

Microsoft 365 er en utvidelse av de mer kjente Office-pakkene der det inkluderes flere sikkerhetstjenester for ytterligere effektivitet, sikkerhet, administrasjon og mobilitet. Dette kommer i tillegg til programlisensene, samhandlingsfunksjonalitetene og oppdateringene i Office. Comtech tilbyr også tjenesten Office365 Backup, som du kan lese mer om her.


Arbeid med hvem som helst, hvor som helst


Office365 er i skyen

Uavhengig av hvor brukerne dine er – tilkoblet eller frakoblet – kan du gå til, og arbeide med, de nyeste versjonene av filene og verktøyene brukerne trenger for å få ting gjort. Og de kan gjøre det på i praksis alle typer enheter.

Få mer for pengene

Office er en tjeneste, og dermed får du god valuta for investeringen. Lave
forskuddskostnader, lavere IT-kostnader for at alt skal fungere, fleksibilitet til å
legge til brukere, og tilleggstjenester som er tilgjengelige når du trenger dem. Alt
dette utgjør den kapitalavkastningen bedriften trenger for å lykkes.

Nye metoder for å samarbeide enkelt

Avstand er ikke et problem. Du kan arbeide med samme dokument som kollegaene dine i sanntid, og fra i praksis hvor som helst. Du kan også se kalenderen deres, se når de er ledige, og arrangere nettkonferanser fra flere steder


De smarte IT-utgiftene

Verdi er avgjørende. Forskuddskostnadene blir redusert, slik at du ikke trenger bekymre deg for maskinvareutgifter og programvareoppgraderinger. Du får IT-drift i første klasse til en brøkdel av prisen det ville kostet å kjøre IT selv.

Vi vokser med deg

Du kan enkelt bytte abonnement etter behov. Når din organinsasjon endrer seg så har du mulighet til å justere antall brukere og planløsning på hver enkelt bruker - når det måtte passe deg

Support

Tjenesten leveres med valgfri supportpack som sikrer tilgang til rask support på norsk.Ofte stilte spørsmål


Hvilket abonnement trenger jeg?

Hvilken pakke som skal velges varierer fra bedrift til bedrift. Kontakt oss gjerne dersom du er usikker på hvilken Office pakke du skal velge,  så kommer vi frem til den beste løsningen sammen.

Kan jeg flytte Office 365 til en annen IT-partner?

Ja, det kan du. Det er veldig enkelt for deg da du slipper å flytte dataene du trenger. Det eneste du må gjøre er å endre din Office365 leverandør. Du har ingen bruddgebyr eller skjulte kostnader utover det inneværende fakturaperioden dersom du ønsker å velge en annen Office365 partner.

Kan jeg installere Office pakken flere ganger?

Ja, du kan bruke Office pakken på 5 forskjellige enheter på samme bruker. Det betyr at du kan installere Office pakken på mobiltelefon, hjemme-PC, nettbrettet, kontor-PCen og fortsatt ha en lisens igjen.

Hvordan faktureres Office365?

Office365 faktureres månedlig. Det gjør det enklere for deg å justere brukere opp eller ned etterhvert som behovet endrer seg i bedriften.

Hva gjør dere med eksisterende e-post som jeg har?

Vi hjelper deg med å kopiere e-post som du allerede har inn i Office365.

Kan jeg få tilgang på mine data fra mobile enheter?

Ja, Office365 er tilgjengelig fra nettbrett og andre mobile enheter som f.eks. Android, Iphone og Windows Phone. Office pakken, OneDrive skylagring og e-post med kalender og kontakter er tilgjengelig via egne apper fra Microsoft eller direkte fra nettleseren.

Hva med personvern?

Dataene dine tilhører deg. Vi sikrer dem og beskytter personvernet ditt.

Kan man skalere løsningen for nye brukere?

Ja, du kan enkelt legge til eller fjerne brukere slik at Office365 alltid er tilpasset ditt behov. Det kan du gjøre hver måned og du betaler kun for det du trenger.

Kan jeg tilpasse forskjellige Office365 pakker etter mitt behov?

Ja, du kan velge fritt mellom de forskjellige pakkene og velge det du trenger til dine brukere. Noen trenger kun e-post og andre trenger kanskje full løsning med Office pakken. Du kan enkelt tilpasse abonnementet etter ditt behov.

Trenger jeg en utvidet supportpakke eller klarer jeg meg med fri kritisk support?

Om dere har god kunnskap om Office365 internt trenger du ikke mer enn fri kritisk support som er inkludert i alle Office365 pakkene. Med utvidet support-pakke får du i tillegg muligheten til å ringe og få hjelp uansett hva det gjelder for din superbruker eller alle ansatte. Da kan du ringe oss, bruke chat eller registrere en sak om Office365, Windows eller PC problemer du har. Du får ubegrenset support til en fast pris pr. bruker.

Installerer dere Office pakken for meg?

I overgang til Office365 inkluderer vi klargjøring av ny Office pakke for alle brukerne dine. Du får en ferdig installasjonsfil du kan kjøre på alle maskinene og som automatisk installerer Office pakken for deg. Vi har også mulighet til å installere Office-pakken på hver enkelt maskin via fjernstyring, eller rydde opp i eksisterende Office pakker som du har installert på maskinene. Vi gjør gjerne dette for deg mot et avtalt vederlag.

Kan jeg stoppe abonnementet når jeg vil?

Ja, det kan du. Abonnementet løper kun frem til den perioden som du har betalt og du kan derfor si opp innen fakturaperioden på 1 mnd.

Er Office 365 Bedrift pålitelig?

Føl deg trygg ved å vite at tjenestene dine er tilgjengelige med en oppetidsgaranti på 99,9 % og en finansielt understøttet serviceavtale (SLA) fra Microsoft.

Hvordan er sikkerheten?

De nyeste sikkerhetspraksisene med fem lags sikkerhet og proaktiv overvåking bidrar til å beskytte dine data.

Må Office365 oppdateres ofte?

Oppdateringer er inkludert i abonnementet. Nye funksjoner formidles regelmessig til deg som Comtech-kunde.Fyll ut skjema, så tar vi kontakt!


Personvern