Office 365 kan hjelpe deg med å:


Holde kontroll på data

Forenkle administrering

Jobbe frakoblet og tilkoblet

Office-avtaler tilpasset bedriftens behov


Office 365 pakker
 • Passer for:
 • Office programmer som er inkludert
 • Inkluderte tjenester
 • Detaljert informasjon
Office 365
Business
(månedsabonnement)
kr102.00bruker/måned
 • Passer best for bedrifter som trenger Office-programmer pluss fillagring og -deling i skyen. Profesjonell e-post er ikke inkludert.
Office 365
Business Premium
(månedsabonnement)
kr122.00bruker/måned
 • Best for bedrifter som trenger profesjonell e-post, Office-programmer og andre bedriftstjenester.
Office 365
Enterprise E3
(månedsabonnement)
kr188.00bruker/måned
 • Alle funksjonene i Office 365 ProPlus og Office 365 Enterprise E1 samt sikkerhets- og samsvarsverktøy, som rettslig sperre, hindring av tap av data og mer.
Office 365
Business Essentials
(månedsabonnement)
kr49.00bruker/måned
 • Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post og andre bedriftstjenester. Office-programmer er ikke inkludert.
 • Office programmer er ikke inkludert
  Dette abonnementet fungerer med den nyeste versjonen av Office, Office 2013 og Office 2011 for Mac. Tidligere versjoner av Office, som Office 2010 og Office 2007, kan fungere med Office 365 med redusert funksjonalitet. Denne kompatibiliteten med Office inkluderer ikke Exchange Online Kiosk- eller Office 365 Enterprise F1-abonnementene.

Arbeid med hvem som helst, hvor som helst


Office 365 er i skyen

Uavhengig av hvor brukerne dine er – tilkoblet eller frakoblet – kan du gå til, og arbeide med, de nyeste versjonene av filene og verktøyene brukerne trenger for å få ting gjort. Og de kan gjøre det på i praksis alle typer enheter.

Få mer for pengene

Office 365 er en tjeneste, og dermed får du god valuta for investeringen. Lave
forskuddskostnader, lavere IT-kostnader for at alt skal fungere, fleksibilitet til å
legge til brukere, og tilleggstjenester som er tilgjengelige når du trenger dem. Alt
dette utgjør den kapitalavkastningen bedriften trenger for å lykkes.

Nye metoder for å samarbeide enkelt

Avstand er ikke et problem. Du kan arbeide med samme dokument som kollegaene dine i sanntid, og fra i praksis hvor som helst. Du kan også se kalenderen deres, se når de er ledige, og arrangere nettkonferanser fra flere steder


De smarte IT-utgiftene

Verdi er avgjørende. Office 365 reduserer forskuddskostnadene, slik at du ikke trenger bekymre deg for maskinvareutgifter og programvareoppgraderinger. Du får IT-drift i første klasse til en brøkdel av prisen det ville kostet å kjøre IT selv.

Vi vokser med deg

Du kan enkelt bytte abonnement etter behov. Når din organinsasjon endrer seg så har du mulighet til å justere antall brukere og planløsning på hver enkelt bruker - når det måtte passe deg

Support & Office 365

Tjenesten leveres med valgfri supportpack som sikrer tilgang til rask support på norsk.


KOM I GANG MED OFFICE 365 I DAG

Våre dyktige medarbeidere er klare for å hjelpe deg!


Ofte stilte spørsmål


 • Hvilket Office 365 abonnement trenger jeg?

  Hvilken pakke som skal velges varierer fra bedrift til bedrift. Kontakt oss gjerne dersom du er usikker på hvilken Office 365 pakke du skal velge,  så kommer vi frem til den beste løsningen sammen.
 • Er det rimeligere å kjøpe direkte hos Microsoft?

  Nei, vi har akkurat de samme prisene som Microsoft har. Ved å kjøpe hos Comtech får du en sertifisert norsk forhandler med norsk support og service til å hjelpe deg over på Office 365. Du får også mulighet for utvidet support via telefon, chat eller fjernstyring. Kjøper du direkte hos Microsoft er kundestøtte basert på web support, og nettguider og telefonsupport kun for hendelser som Microsoft selv kategoriserer som kritiske. Våre priser kan sammenlignes med Microsoft her.
 • Kan jeg flytte Office 365 til en annen IT-partner?

  Ja, det kan du. Det er veldig enkelt for deg da du slipper å flytte dataene du trenger. Det eneste du må gjøre er å endre din Office 365 leverandør. Du har ingen bruddgebyr eller skjulte kostnader utover det inneværende fakturaperioden dersom du ønsker å velge en annen Office 365 partner.
 • Hvordan faktureres Office 365?

  Office 365 faktureres månedlig. Det gjør det enklere for deg å justere brukere opp eller ned etterhvert som behovet endrer seg i bedriften.
 • Kan jeg installere Office pakken flere ganger?

  Ja, du kan bruke Office pakken på 5 forskjellige enheter på samme bruker. Det betyr at du kan installere Office pakken på mobiltelefon, hjemme-PC, nettbrettet, kontor-PCen og fortsatt ha en lisens igjen.
 • Hva gjør dere med eksisterende e-post som jeg har?

  Vi hjelper deg med å kopiere e-post som du allerede har inn i Office 365.
 • Kan jeg få tilgang på mine data fra mobile enheter?

  Ja, Office 365 er tilgjengelig fra nettbrett og andre mobile enheter som f.eks. Android, Iphone og Windows Phone. Office pakken, OneDrive skylagring og e-post med kalender og kontakter er tilgjengelig via egne apper fra Microsoft eller direkte fra nettleseren.
 • Hva med personvern?

  Dataene dine tilhører deg. Vi sikrer dem og beskytter personvernet ditt.
 • Kan man skalere løsningen for nye brukere?

  Ja, du kan enkelt legge til eller fjerne brukere slik at Office 365 alltid er tilpasset ditt behov. Det kan du gjøre hver måned og du betaler kun for det du trenger.
 • Kan jeg tilpasse forskjellige Office 365 pakker etter mitt behov?

  Ja, du kan velge fritt mellom de forskjellige pakkene og velge det du trenger til dine brukere. Noen trenger kun e-post og andre trenger kanskje full løsning med Office pakken. Du kan enkelt tilpasse abonnementet etter ditt behov.
 • Trenger jeg en utvidet supportpakke eller klarer jeg meg med fri kritisk support?

  Om dere har god kunnskap om Office 365 internt trenger du ikke mer enn fri kritisk support som er inkludert i alle Office 365 pakkene. Med utvidet support-pakke får du i tillegg muligheten til å ringe og få hjelp uansett hva det gjelder for din superbruker eller alle ansatte. Da kan du ringe oss, bruke chat eller registrere en sak om Office 365, Windows eller PC problemer du har. Du får ubegrenset support til en fast pris pr. bruker.
 • Installerer dere Office pakken for meg?

  I overgang til Office 365 inkluderer vi klargjøring av ny Office pakke for alle brukerne dine. Du får en ferdig installasjonsfil du kan kjøre på alle maskinene og som automatisk installerer Office pakken for deg. Vi har også mulighet til å installere Office-pakken på hver enkelt maskin via fjernstyring, eller rydde opp i eksisterende Office pakker som du har installert på maskinene. Vi gjør gjerne dette for deg mot et avtalt vederlag.
 • Kan jeg stoppe abonnementet når jeg vil?

  Ja, det kan du. Abonnementet løper kun frem til den perioden som du har betalt og du kan derfor si opp innen fakturaperioden på 1 mnd.
 • Er Office 365 pålitelig?

  Føl deg trygg ved å vite at tjenestene dine er tilgjengelige med en oppetidsgaranti på 99,9 % og en finansielt understøttet serviceavtale (SLA) fra Microsoft.
 • Hvordan er sikkerheten?

  De nyeste sikkerhetspraksisene med fem lags sikkerhet og proaktiv overvåking bidrar til å beskytte dine data.
 • Må Office 365 oppdateres ofte?

  Oppdateringer er inkludert i abonnementet. Nye funksjoner formidles regelmessig til deg som Comtech-kunde.

Ta kontakt med oss i dag