Vi har gjort det enkelt for deg å publisere til skjerm


Markedsfør produkt

Publiser innhold

Planlegg tid & dato

Interessert?


Hva er DatabeatOMNI?

DatabeatOMNI er en web-basert skjermpubliseringsløsning som gir deg mulighet til å publisere innhold til en eller flere info-skjermer.

Løsningen er enkel å bruke og med et brukervennlig grensesnitt så er det tilrettelagt for at alle i din bedrift kan bruke det. Løsningen brukes som verktøy av forskjellige bedrifter til ulike formål som markedsføring, intern-kommunikasjon, underholdning og informasjon.


Publiser innhold

Med Digital Signage kan du enkelt publisere innhold til dine skjermer. Du kan legge til ulike type medier som bilder, animasjon, video og nettside.


Planlegg Dato & Tid

Du kan planlegge når og hvor ditt innhold skal vises. Med tidstyringsfunksjonen har du full kontroll på ditt innhold og når det skal publiseres.


Bruk widgets

Med Digital Signage så har du tilgang til ulike widgets som gjør innholdet ditt mer dynamisk. Du kan legge til RSS feeds, rutetider, værmelding og sosiale medier.

Digitale dørskilt

Databeat Doorsign gjør det enkelt å lage digitale dørskilt som viser oppdatert informasjon fra din Office 365, Exchange-server eller Google G-suite. Med touchskjerm fra Philips kan drop-in brukere med få tastetrykk reservere ledig rom eller vise ressurser direkte på skjermen. Lag digitale dørskilt for møterom, ansatte eller andre ressurser og publiser egne bakgrunnsbilder, grafikk eller video for å tilpasse dørskiltene til din organisasjon.


Skybasert skjermpublisering

Du trenger ikke laste ned og installere programvare på din PC eller Mac. Det er en skybasert skjermpubliseringsplattform og det er bare å logge rett inn. Hele prosessen bør være unnagjort på mindre enn en time, selv med et antall skjermer. Da er ikke tid for selve monteringen av skjermer medtatt.


Støtte for Drop-In

Doorsign skjermen er på nett og holder seg oppdatert mot din kalender og viser om og hvor lenge møterommet, utstyret eller personen er ledig eller opptatt.  Med touchskjerm kan man reserverer direkte.

Databeat Doorsign kan brukes på flere typer skjermer, også på Android baserte Nettbrett, men vi anbefaler profesjonelle skjermer fra feks Philips eller Samsung.