Skytjenester for bedrifter

Alle dine tjenester lett tilgjengelig i skyen.Comtech sine skyløsninger er norsk

Virtuell server, Nettsky, Cloud Computing, ASP løsning, Office 365, er noen av navnene på IT tjenester
som går under betegnelsen skytjenester. Fellesnevneren er at alle tjenestene er levert via internett.


Skyløsninger er fremtiden

Stadig flere bedrifter flytter sine forretningsprosesser til skyen, og de store programvareleverandørene satser på skyløsninger fremover. Det kommer nye spennende tjenester i skyen hele tiden. Vi har bare sett starten av kunstig intelligens, big data med mer.
For å utnytte de mulighetene som ligger i nåtidens nyeste teknologi, og fremtidens teknologi, er det en stor fordel å ha fullt integrerte systemer i skytjenester.

Fleksibilitet og kostnadskontroll

Du slipper å binde deg opp i form av store forhåndsinvesteringer. Du har en månedlig sum å forholde deg til, og kan enkelt skalere opp og ned ved behov. Du kan ofte også enkelt legge til ny funksjonalitet for å tilpasse deg etter nye behov og ønsker. Denne fleksibiliteten er en stor fordel i dagens stadig endrende forretningslandskap.

Få tilgang via skytjenester

I dag jobber vi mer fra «hvor som helst», hjemmefra på kvelden, på hytta, på toget og så videre. Med skyløsninger kan du da ha tilgang til hele «kontoret», i form av systemer og filer, så lenge du har internett-tilgang. Sikkerhet kan ivaretas uavhengig av hvor du jobber fra og på hvilken enhet. Dette understøtter også den økende «bring your own device» tendensen.

Bedre for miljøet

Mange bedrifter har fokus på miljøvennlig drift. Ved å bruke skyløsninger sparer du miljøet fordi når dine behov endres, vil serverkapasiteten skaleres slik at den passer med dine behov. Du bruker med andre ord bare den energien du trenger til dine operasjoner, og har ingen «ubrukt serverkapasitet» som står og bruker energi. Våre servere står sikker plassert i Hammerdalen i Larvik. Her produserer Treschow Fritzøe egen strøm fra Farriselven som før ble brukt til Larviks største industriområde. Våre datasenter kjøres på grønn energi, sammen med kjøling fra felles sentral i Hammerdalen.

skytjenester for bedrifter i Norge.
Moderne skytjenester for bedrifter i Norge.

Norske skyløsninger for bedrifter.
Norske skyløsninger for bedrifter.

Daglig leder: Ole Halland
Daglig leder: Ole Halland

Vi gir din bedrift skalerbarhet, sikkerhet og funksjonalitet fra moderne skyløsninger, levert og driftet nær deg, for å sikre best mulig hastighet/respons.

“Comtech sine skytjenester er norske. Vi er opptatt av nærhet.


Domene

Finn ledige domenenavn og priser.

Les mer


Microsoft 365

Arbeid med hvem som helst, hvor som helst.

Les mer


Workplace fildeling

Alle dine filer lett tilgjengelig i skyen.

Les mer


MicrosoftCRM

Gjør deg klar for den digitale transformasjonen.

Les mer

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt!


Personvern