BRANNMUR
SIKRE BEDRIFTEN MOT
HACKERANGREP

Å sikre bedriften mot angrep fra hackere,
data-tyveri og spionprogrammer er
viktigere enn noensinne.


Gjør forebyggende tiltak for å sikre bedriften mot angrep fra hackere


Sikre bedriften med brannmur

Å sikre bedriften mot angrep fra hackere, data-tyveri og spionprogrammer er viktigere enn noensinne. Med firewall fra Comtech har du full beskyttelse mot inntrengere.

En brannmur fungerer som et filter mellom internett og datamaskinen som enten godkjenner eller blokkerer data som kommer inn. Uten beskyttelse er man derfor svært utsatt for uvedkommende, og sannsynligheten er stor for at man blir utsatt for dataangrep.

 

Hva er ransomware?

Ransomware er en type avansert malware angrep som tar tak i en enhet og enten låser brukeren helt ute, eller krypterer filer slik at de ikke kan brukes. Denne typen angrep kan få tilgang til enheten din på en rekke måter. Uansett om det er lastet ned fra et skadelig eller kompromittert nettsted, levert som et vedlegg fra en phisihing e-post eller distribuert fra andre infiserte systemer, vil ransomware enten låse datamaskinen eller kryptere forehåndsbestemte filer.

WatchGuard Firebox

WatchGuard Firebox gir nettverkssikkerhet på høyt nivå til små og mellomstore bedrifter. Disse prisbelønte brannmurene er komplette med forskjellige nivåer av beskyttelse som kan tilpasses dine
behov og krav.

 

Total Security Suite

Total Security Suite inkluderer alle de tradisjonelle sikkerhetstjenestene, og har i tillegg svært avansert malware, randsomware og datatapbeskyttelse med mer. Dette er den beste og høyeste grad av sikkerhetsnivå på en WatchGuard firewall.

 

Oppdatering og support

Vi vedlikeholder og oppdaterer din WatchGuard Firebox kostnadsfritt i hele avtaleperioden for at du skal ha best mulig beskyttelse. I tillegg gir vi deg gratis låne- eller bytteenhet fra vårt beredskapslager dersom det skulle oppstå feil på hardware.

Brannmur for bedrifter i Norge.
Brannmur for bedrifter i Norge.
Sikre bedriften med brannmur - IT-sikkerhet
Sikre bedriften med Wachguard Firebox

En brannmur fylt med effektive funksjoner


Brukervennlig

Administrer en eller hundrevis av Firebox-enheter fra en brukervennlig konsoll som effektiviserer nettverksadministrasjonen. Et klart, visuelt drevet grensesnitt og enkle loggmeldinger holder gjetningen ute av bildet slik at man opprettholder en sterk sikkerhet på nettverket.

Enkel Konfigurering

Gjør hurtigvalg-konfigurasjon eller fastvareoppdateringer til alle administrerte WatchGuard-apparater samtidig for å spare tid og sikre at retningslinjer blir synkronisert over en distribuert organisasjon.

Forhåndsdefinerte maler

Bruk forhåndsdefinerte maler og veivisere for å gjøre både oppsett og kontinuerlig administrasjon enkel. Ulike retningslinjer kan enkelt brukes eller endres, noe som gjør det raskt å løse problemer, tilpasse sikkerhet og samsvarsoppgaver.


Dra- og slipp VPN

Konfigurer raskt VPN-tunneler fra Branch Office med en intuitiv dra og slipp installeringsprosess. Tre klikk og fjernkontoret er koblet til.

Logging og rapportering

Fullverdig rapportering gjør det mulig å foreta en grundig analyse av nettverksaktivitet, sikkerhetstrusler og brukeradferd. Helseovervåking for WSM-loggings- og rapporteringssystemet bidrar til å minimere forstyrrelser og opprettholde høye servicenivåer.

Oppdatering og support

Vi vedlikeholder og oppdaterer brannmuren kostnadsfritt i hele avtaleperioden for at du skal ha best mulig beskyttelse. I tillegg gir vi deg gratis låne- eller bytteenhet fra vårt beredskapslager dersom det skulle oppstå feil på hardware

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt!


Personvern