Det råeste innen brannmur

Watchguard er uten tvil en av verdens råeste brannmurer. Ta en titt på videoen ved siden av for en introduksjon til Watchguard-brannmur.


Gjør forebyggende tiltak for å sikre bedriften mot angrep fra hackere


Brannmur

Å sikre bedriften mot angrep fra hackere, data-tyveri og spionprogrammer er viktigere enn noensinne. Med brannmur fra Comtech har du full beskyttelse mot inntrengere.

En brannmur fungerer som et filter mellom internett og datamaskinen som enten godkjenner eller blokkerer data som kommer inn. Uten brannmur er man derfor svært utsatt for uvedkommende, og sannsynligheten er stor for at man blir utsatt for dataangrep.

WatchGuard Firebox

WatchGuard Firebox T10 og T30 er perfekte brannmurer som gir nettverkssikkerhet på høyt nivå til små og mellomstore bedrifter.

Med WatchGuards Total Security Suite er Firebox et kostnadseffektivt sikkerhets-kraftverk som leverer nesten alle funksjoner som er tilstede i WatchGuards høyere UTM-apparater, inkludert alle sikkerhetsfunksjoner som ransomware-beskyttelse og data loss prevention.

firebox brannmur
brannmur watchguard


Total Security Suite

Total Security Suite inkluderer alle de tradisjonelle sikkerhetstjenestene som IPS, GAV, URL-filtrering, applikasjonskontroll, søppelpost-blokkering og omdømmeoppslag. Det inkluderer også sentraliserte administrasjons- og nettverkssikkerhetsegenskaper, pluss avansert malware-beskyttelse, datatap-beskyttelse og evnen til å ta hånd om trusler rett fra sikkerhetsplattformen Dimension.

Sentralisert management

WatchGuard System Manager (WSM) lar deg kontrollere alle Firebox-apparatene i nettverket ditt ved hjelp av en brukervennlig plattform. WSM-verktøyet lar deg enkelt overvåke og konfigurere oppsettet, enten i sanntid eller som planlagt oppgave.KOM I GANG MED BRANNMUR I DAG!

Beskytt deg og bedriften mot uvedkommede.


En brannmur fylt med effektive funksjoner


Brukervennlig

Administrer en eller hundrevis av Firebox-enheter fra en brukervennlig konsoll som effektiviserer nettverksadministrasjonen. Et klart, visuelt drevet grensesnitt og enkle loggmeldinger holder gjetningen ute av bildet slik at man opprettholder en sterk sikkerhet på nettverket.

Enkel Konfigurering

Gjør hurtigvalg-konfigurasjon eller fastvareoppdateringer til alle administrerte WatchGuard-apparater samtidig for å spare tid og sikre at retningslinjer blir synkronisert over en distribuert organisasjon.

Forhåndsdefinerte maler

Bruk forhåndsdefinerte maler og veivisere for å gjøre både oppsett og kontinuerlig administrasjon enkel. Ulike retningslinjer kan enkelt brukes eller endres, noe som gjør det raskt å løse problemer, tilpasse sikkerhet og samsvarsoppgaver.


Dra- og slipp VPN

Konfigurer raskt VPN-tunneler fra Branch Office med en intuitiv dra og slipp installeringsprosess. Tre klikk og fjernkontoret er koblet til.

Logging og rapportering

Fullverdig rapportering gjør det mulig å foreta en grundig analyse av nettverksaktivitet, sikkerhetstrusler og brukeradferd. Helseovervåking for WSM-loggings- og rapporteringssystemet bidrar til å minimere forstyrrelser og opprettholde høye servicenivåer.

Oppdatering og support

Vi vedlikeholder og oppdaterer brannmuren kostnadsfritt i hele avtaleperioden for at du skal ha best mulig beskyttelse. I tillegg gir vi deg gratis låne- eller bytteenhet fra vårt beredskapslager dersom det skulle oppstå feil på hardware

WatchGuard Forskjellen


Enkelhet

Enkel og rett frem å sette opp, plassere og sentral administrering.Ytelse

Raskeste UTM-ytelsen uansett pris.Synlighet

Muligheten til å ta øyeblikkelig tiltak med full nettverk-synlighet.Fremtidige bevis

Den raskeste tilgangen til ny og forbedret sikkerhetstjenester.


Ta kontakt med oss i dag!