Office 365 Backup

Sikker backup av Office 365,
Sharepoint og OneDrive For BusinessOffice 365 Backup

Alle dine data trygt og sikkert lagretAlt lagret

Eliminer risiko

Rask gjenoppretting

Alt trygt og sikkert lagret

Office 365 er en trygg og sikker plattform. Men Office365 tar bare vare på data innenfor et gitt tidsrom. Office 365 har ingen tradisjonell backup og arkiveringsløsning.

Så dersom et dokument er slettet i Office365 eller Sharepoint, så kan du ikke få dette tilbake dersom dette oppdages flere mnd senere. Med en egen backup fra Comtech på Office365 så er alle dine data trygt og sikkert lagret.


Office 365 Backup Bedrift
Office 365 Backup Bedrift

Sikre dine Digitale verdier! Med backup på office 365 unngår du å miste kritiske finansielle data!

Office 365 Backup – En komplett backupløsning

Med backup av Office 365 eliminerer du risikoen for å miste tilgang til Office 365-dataene dine (e-post, kalender og kontakter) og sikrer tilgjengelighet til brukerne.

Office365 sikkerhetskopierer og oppbevarer data kun i tidsbestemte perioder, dette betyr at dine data er beskyttet på en begrenset måte. Med Office 365 backup fra Comtech, har du en komplett backupløsning slik at du alltid har full kontroll på dine data.  All lagring er i Norge.

40,- kr pr mnd pr bruker. Fri etablering. Pris er eks. mva. 


Med backup av Office 365 eliminerer du risikoen for å miste tilgang til Office 365-dataene dine (e-post, kalender og kontakter) og sikrer tilgjengelighet til brukerne.

“Ta Backup av din Office 365 for å sikre din bedrift nå.”
Arthur
Support: Arthur Magnussen

Hvorfor ta Backup av Office 365?


GDPR

Det er krav i GDPR-forordningen å kunne gjenopprette data som bedriften har mistet. Med backup forsikrer du deg om at du lever opp til de lovbestemte kravene til lagring og sikring av persondata.

Backup

Office 365 har ikke en dedikert backup løsning, som du kan bruke dersom en bruker har slettet en fil eller e-post som du trenger 2 mnd senere. Tradisjonell backup er nemlig ikke inkludert i skytjenester som Office 365.

Sikkerhet

Backup-løsning sikrer dataene mot ransomware og kryptering. Dersom brukeren rammes av kryptovirus på enheten, så kan enkelte kryptovirus endre filnavnet slik at dette ikke er mulig tilbakestille. Da er tradisjonell backup eneste løsningen.


Markedsundersøkelser

Markedsundersøkelser viser at over 30% av bedrifter har tapt data i skyen, og 70% av bedriftene tar ikke backup av sine data.

Økonomiske konsekvenser

Data er forretningskritisk og tap av data kan medføre betydelige økonomiske konsekvenser.

Brukerfeil

Nesten 60% av tapte data i skyen skjer på grunn av brukerfeil. Sletting av filer samt uønskede endringer kan få store konsekvenser.

veeam cloud connect

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt!


Personvern