Online Backup

Ta vare på dine digitale verdierSikre Backup-løsninger fra Comtech

Veeam

Veeam  er et selskap som har spesialisert seg på sikre og stabile backup løsninger, og har i dag rundt 300. 000 kunder i hele verden.
Fordelene med  Veeam  er blant annet at de tilbyr systemer som oppdateres jevnlig og de har en overvåkningsløsning som er meget god.
Veeam er GDPR sertifisert og Comtech er Veeam partner.Online backup fra Veeam

Med våre online backup systemer fra Veeam er dine data sikre uansett hva som skjer. Løsningene er helautomatiske og sørger for at backup lagres kryptert. Bedriften din er trygg, uten bekymringer for tap av filer. Comtech er en IT-partner du kan stole på. Vi har jobbet med sikre backupløsninger i over 20 år.


Comtech Skybackup

Vi gir din bedrift en sikker og trygg metode for å flytte sikkerhetskopier av dine fysiske eller virtuelle servere til vårt datasenter. Det er en stor fordel å oppbevare backup ute av eget hus for hindre tap av data ved for eksempel virusangrep, tyveri, overspenning og brann. Løsningen er helautomatisk og backup lagres kryptert. Bedriften din er helt trygg, uten bekymringer for tap av filer. Løsningen er brukervennlig og meget enkel å sette opp. All lagring er i Norge.

Online Backup bedrift
Online Backup bedrift i Norge.

Office 365 Backup

Med backup av Office 365 eliminerer du risikoen for å miste tilgang til Office 365-dataene dine (e-post, kalender og kontakter) og sikrer tilgjengelighet til brukerne. Med Office 365 backup fra Comtech, har du en komplett backupløsning slik at du alltid har full kontroll på dine data.  All lagring er i Norge.


Lokal Backup

Vi kan sette opp lokalt backup system av dine fysiske eller virtuelle servere som sikrer at dine data lagres lokalt hos deg. Med mye data, og verdifulle filer, kan våre backup løsninger samle alle dine filer trygt på ett sted. Comtech sine backup løsninger frigjør IT-ressurser fra vedlikehold og drift.

Online backup
Sikre Online Backup-løsninger i Norge.

Teknisk Leder: Sten Emil Langerud
Teknisk Leder: Sten Emil Langerud

Med våre online backup systemer fra Veeam er dine data sikre uansett hva som skjer. Løsningene er helautomatiske og sørger for at backup lagres kryptert.

“Bedriften din er trygg, uten bekymringer for tap av filer.” 

Sikker flytting

Cloud Connect gir din bedrift som benytter Veeam Backup programvare en fullt integrert, sikker og effektiv metode for å flytte sikkerhetskopier av virtuelle maskiner til vårt datasenter.


Sikkerhetskopi

Din bedrift får en kopi av sine virtuelle maskiner lagret utenfor eget hus,
uten å investere i egen infrastruktur.


Kryptert datasenter

Dine servere sendes kryptert til vårt datasenter. Du har tilgang til dine servere og innholdet i dine servere når du måtte ha behov for dem.


Hot standby

Comtech tilbyr også en “hot standby funksjon” som sikrer at dine servere står
standby i vårt ASP miljø ferdig konfigurert til å ta over for dine lokale servere dersom situasjonen krever dette.


Norsk trygghet

Med Veeam Cloud Connect er bedriften helt trygg, uten bekymringer for tap av
filer. All lagring er i Norge.


Enkelt oppsett

Backup til Comtech med kun få klikk.


State-of-the-art backup arkitektur

Ved å benytte Veeam’s backupteknologi får du innebygget WAN aksellerator, uendelig inkrementell backup, datarullering, får du alt i ett og samme produkt.


Vi vokser med deg

Vi tar backup av avtalte dataområder. Øker ditt backup behov så stanser ikke vår backup når grensen for din kvote er nådd. Vi er opptatt av å sikre dine data og kvoten regulerer vi i etterkant av backupbehovet ditt - du er alltid trygg.


Ende-til-ende kryptering

Ende-til-ende kryptering med SSL, du trenger ikke VPN.


Kontroll og gjenoppretting

Du kan gjenopprette komplette virtuelle maskiner, individuelle VMDK’er, eller individuelle filer og mapper.


Tidsplanlegging

Repliker backup ved forhåndsdefinerte tidspunkter, kontinuerlig eller kjør backupjobb rett til skyen.


Disaster recovery

Hvis krisen skulle inntreffe, kan du gjenopprette hele virtuelle maskiner, VM filer, VM harddisker, eller VM operativsystem filer ved få klikk.


Båndbreddebruk

Administrer backupjobbene slik at de ikke fyller opp all tilgjengelig båndbredde.

En IT-Partner du kan stole på

Comtech er en Veeam Cloud Provider partner, og har samarbeidet med Veeam over lang tid. Comtech har erfaring med backupløsninger i over 20 år for bedriftsmarkedet.


Server Backup

Fysisk, virtuell & On Demand

Les mer


PC Backup

Lokal lagring & Online backup

Les mer


Office365 Backup

Epost, Sharepoint & Onedrive for business

Les mer

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt!


Personvern