Ønsker du å tilby dine kunder solide og skalerbare ASP-leveranser?


Er du en IT-forhandler kan Comtech levere white-label løsninger til dine kunder. Velger du å bruke vårt datasenter sørger vi for en smidig on-boarding og flytting av miljø. Vi tar hånd om hele leveransen for deg – trygt og effektivt.

I vår leveranse er det mulig å få alt inkludert: Fra planlegging av flytting, til gjennomføring og oppfølging med serviceavtale i etterkant. Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring. Sammen med kunden lager vi en god plan for gjennomføring av flytting, i tillegg til at vi sørger for tett oppfølging.

«Vi så etter en trygg samarbeidspartner som kunne være med å løfte våre kunders ASP leveranser. Etter at flere aktører hadde gitt oss tilbud falt vårt valg på Comtech. Comtech skilte seg tydelig ut i forhold til de andre.

Comtech hadde en svært moderne løsning og et veldig profesjonelt team. Flyttingen av kundene gikk veldig bra! Etter byttet til Comtech har det vært minimalt med driftsutfordringer og vi har hatt mulighet til å konsentrere oss om vår kjernevirksomhet. Kundene har fått en raskere løsning og er veldig fornøyde.»

– Jan Henriksen Fossedal (Daglig leder, Netserv AS)

Last ned PDF om våre datasentertjenester

Support og SLA-plan etter ønske eller avtalt behov

Comtech tilbyr ulike typer supportavtaler (service level agreement). Vi er tilgjengelige for våre kunder både ad hoc på kort varsel og mer planlagt for faste statusoppdateringer og planlegging. Våre supportavtaler garanterer kort responstid, eventuell eskalering ved behov og tildeling av riktig, dedikert personell for å sikre kvaliteten i vårt arbeid. Du kan få support på norsk eller engelsk etter ønske fra vår lokasjon i Larvik, Norge. Vi overvåker og følger opp 24/7 – 365 dager i året.

Vil du tilby dine kunder våre datasentertjenester?

Comtech kan levere datasentertjenester som underleverandør til dine kunder. Kunden er din og du bevarer et tett kundeforhold, mens vi tar hånd om sikkerhet, drift, vedlikehold og overvåking av løsninger.

Les mer om skalerbare ASP løsninger

    Kontakt oss idag for mer informasjon, eller last ned pdf


    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *