Moderne og sikre datasentertjenester


Comtech er en profesjonell aktør som tilbyr datasentertjenester med sterkt fokus på tilgjengelighet og sikkerhet. I vårt datasenter får du en kundetilpasset løsning etter dine behov. Vi har solid kompetanse og leverer tjenester skalerbart og fleksibelt med redundans.

«Vi er opptatt av å benytte oss av den beste og mest moderne teknologien tilgjengelig i markedet. Comtech har solid kompetanse i eget hus og kan vise til 100% oppetid»

– Sten Emil Langerud (Leder Datasenter)

Kontakt oss

Et datasenter med sterkt fokus på sikkerhet 

Comtech tilbyr lagring i egne lokaler i Larvik. I tillegg til sikker fysisk lagring med høy grad av redundans, kan vi tilby drift og backup inkludert i leveransen. 

Grønt, norsk og energieffektivt

Vi er opptatt av å ta samfunnsansvar og har fokus på sikker drift og overvåking ved å ha energieffektivitet i eget datasenter. Comtech ønsker å bruke teknologi for å skape miljøvennlige løsninger både for oss og kundene våre, og fokuserer derfor på reduksjon av våre miljøavtrykk. Vi tilbyr et hypermoderne datasenter strategisk plassert i Larvik, med kortreist og grønn strøm fra Hammerdalen energisentral.

Fleksibilitet og tilgjengelighet

Comtech legger vekt på å tilby fleksible og skalerbare løsninger, det skal være enkelt og smidig å både øke eller redusere kapasitet ved behov. Det er også viktig for oss å være tilgjengelige for kundene våre. Det skal være lett å få tak i oss, enten på telefon eller mail. Sammen kan vi planlegge alle leveranser, og tilpasse etter kundenes ønsker og behov.  Kunden kan velge å sette opp/drifte sitt eget miljø eller få bistand i hele prosessen «fra A til Å» av oss..

Robuste, moderne og skalerbare løsninger

I dag leverer Comtech hypermoderne tjenester og skalerbare løsninger fra eget datasenter. Med vår solide kompetanse er vi ansvarlig for hele leveransen og sørger for trygg drift. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og vi er ikke avhengig av innleid ekspertise eller eksterne konsulenter for vår daglige operative drift. Vi er tilgjengelige uansett hvor du eller din IT-driftspartner befinner seg.

«I Comtech er vi opptatt av at det skal være enkelt å benytte oss: Vi skal være tilgjengelig og tilby norsk support etter kundens behov. Vi er kundenes IT-Partner og leverer blant annet nettverksløsninger, skytjenester, konsulentoppmøter, datasenter- og backup løsninger.»

– Sten Emil Langerud (Leder Datasenter)

Norsk support

Som kunde hos oss får du vedlikehold av servere og operativsystem inkludert i avtalen, med kundesupport på norsk (eller eventuelt engelsk dersom det er ønskelig). Vår support har SLA avtaler som innebærer kort responstid, tildeling av riktig personell og eskalering ved behov for å sikre kvaliteten i vår kundesupport.

Comtech – Din partner for Datasentertjenester

Kontakt oss for et uforpliktet tilbud


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *