Har du fortsatt ikke sikret din Microsoft 365 løsning med backup og to-faktor sikkerhet?

Det er viktig å huske på at Microsoft ikke påtar seg ansvaret for applikasjonstiden og den underliggende infrastrukturen. Det er derfor kundens ansvar å administrere og beskytte bedriftens viktige data. Flere arbeidsmengder flyttes til skyen og det er nettopp derfor det er viktig at kundene forstår at applikasjonene ofte ikke har innebygd databeskyttelse.

Hva er to-faktor sikkerhet?

To-faktor sikkerhet er en metode for å styre tilgangskontrollen og har ekstra lag med sikkerhet i tillegg til passord. Dette er nødvendig for å hindre å bli utsatt for nettkriminalitet og bli hacket. I selvom du er forsiktig eller har et langt og komplisert passord, kan du stå i fare for å bli frarøvet sensitiv informasjon. En bedrift bør alltid ha to-faktor autorisering da dette er tilgjengelig. Dette forbedrer bedriftssikkerheten og reduserer risiko. To-faktor sikkerhet er også effektiv med lave kostnader.

Hvorfor Backup?

En backup er på mange måter som en forsikring. Den er absolutt nødvendig og beskytter deg når katastrofen oppstår. Microsoft gir deg en 30 dagers gjenopprettingsmulighet, som vil si at alt som er slettet i mer enn 30 dager er borte. Det er derfor sentralt at organisasjonen har en backup for å sikre at filene ikke blir borte om det slettes i skyen. Backup er også nødvendig for å holde personvernlovgivningen i forhold til persondata. Om data går tapt står du som organisasjon ansvarlig for å kunne gjenopprette data snarest. Microsoft er ansvarlig for å tilby nødvendig infrastruktur og sørge for at alt fungerer, men er ikke ment å være en altomfattende backup løsning. Ved en backup løsning fra Comtech vil du være sikker på at filene til organisasjonen er lagret trygt, raskt og enkelt.

Les mer om IT-sikkerhet her:
https://comtech.no/produkter-tjenester/sikkerhetstjenester/
Kontakt oss for mer informasjon
Tlf: 33 13 28 29
Mail: salg@comtech.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *