En solid brannmur sikrer bedriften mot hackerangrep

Nettverkssikkerhet er viktig i forhold til å tilrettelegge for sikkerhetstiltak som hindrer trusler.
Å sikre bedriften mot angrep fra hackere, datatyveri og spionprogrammer er viktigere enn noensinne.

Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange bedrifter av uønsket nettkriminalitet. Det er derfor svært viktig å ha fokus på sikkerhetsrelatert utstyr og tjenester slik som brannmurer, nettverksbasert virusskanning, VPN, innbruddsdeteksjon og overvåking. Til tross for at forretningskritisk data er tilgjengelig via nettverket, ser vi at mange virksomheter ikke er godt nok sikret. En virksomhet med et nettverk som er dårlig sikret kan gi uvedkommende tilgang til både nettverket og tilkoblede servere, datamaskiner og annen maskinvare. Det er viktig at systemene fungerer stabilt og troverdig.

Sikre bedriften med brannmur

Hardware brannmurer gir et godt førstelinjeforsvar mot angrep som kommer fra utsiden av nettverket. En brannmur sjekker både inngående og utgående data og blokkerer mistenkelig aktivitet. Den fungerer som et filter mellom internett og datamaskinen ved å enten godkjenne eller blokkere data som kommer inn. En brannmur vil da både kunne hindre hackere i å få tilgang til interne tjenester, samt hindre at sensitiv informasjon sendes ut. En annen trussel er DDoS-angrep som vil kunne stenge ned tilgang til internett og applikasjoner. Uten overvåkingen fra en brannmur, vil internettilgang på maskinen innebære flere trusler som kan gi cyberkriminelle tilgang til sensitiv informasjon.

Comtech tar IT-sikkerhet på alvor

Det er i tillatt trafikk at skadelige hendelser skjer, og derfor er det viktig å stoppe all form for usikker trafikk. Med stadig mer komplekse IT-strukturer og utbredt digitalisering av informasjon og data blir bedrifter både sterkere og mer effektive, men samtidig veldig sårbare dersom systemene ikke er tilstrekkelig sikret. Comtech har mange års erfaring med nettverk, og sørger for sikre og trygge løsninger som dekker bedriftens behov. Vi vedlikeholder og oppdaterer din brannmur for best mulig beskyttelse. Fokuser på det viktige i bedriften, og la Comtech ta vare på nettverket og sikkerheten. Les også hvordan du sikrer bedriften din mot hackerangrep.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon
Tlf: 33 13 28 29
Mail: salg@comtech.no

Les mer om IT-sikkerhet her:
https://comtech.no/produkter-tjenester/sikkerhetstjenester


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *