Din partner for datasentertjenester


Med over 10 års erfaring og tung kompetanse innenfor datasentertjenester vet vi hva kundene trenger. Comtech leverer både direkte til bedrifter, og som underleverandør til andre IT-selskaper som ønsker å tilby datasentertjenester til sine egne kunder.

Helt siden vi startet å tilby våre datasentertjenester i 2010, har vi vært opptatt av å benytte oss av den beste og mest moderne teknologien tilgjengelig i markedet. Vi har tilegnet oss solid kompetanse i eget hus og kan vise til 100% oppetid på alle våre datasentertjenester.

Kontakt oss

Robuste, moderne og skalerbare løsninger

I dag leverer Comtech hypermoderne tjenester og skalerbare løsninger fra vårt eget datasenter. Med vår solide kompetanse er vi ansvarlig for hele leveransen og sørger for trygg drift. 

Med fokus på sikkerhet

Vårt datasenter har en infrastruktur som sikrer en forutsigbarhet i våre leveranser.
Løsningen overvåkes 24/7 – 365 og har redundans i alle ledd. 

Et grønt, norsk og energieffektivt datasenter

Vi er opptatt av å ta samfunnsansvar og har fokus på sikker drift og overvåking ved å ha energieffektivitet i eget datasenter. Comtech ønsker å bruke teknologi for å skape miljøvennlige løsninger både for oss og kundene våre, og fokuserer derfor på reduksjon av våre miljøavtrykk. Vi tilbyr et hypermoderne datasenter strategisk plassert i Larvik, med kortreist og grønn strøm fra Hammerdalen energisentral.

Lokalisert i Vestfold

Comtech sitt datasenter er strategisk plassert i Larvik. Det er godt sikret med tankepå tilkomst, strøm, internettaksess og driftes i dag på grønn energi.

Bli Comtech Partner

Er du IT-leverandør og har kunder med behov for datasentertjenester?

Med Comtech som din underleverandør står du fritt til å velge om du eller Comtech skal ta ansvar for sikkerhet, drift, vedlikehold og overvåkning av dine kunders miljøer. Du beholder uansett det gode og nære kundeforholdet til dine kunder! Vi bistår med flytting og overgang i en sømløs prosess – uten at dine kunder blir påvirket. Vi kan levere trygt, skalerbart og effektivt som din underleverandør.

Kontakt oss i dag – vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss for et uforpliktet tilbud


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *