Dataangrep og endring av trusselbilde

Forekomsten av skadevare og datainnbrudd er økende – både i hyppighet og omfang. Potensielt kan dette føre til store utgifter og tap av inntekter for bedrifter som rammes. Det er viktigere enn noen gang å ha fokus på IT-sikkerhet.

Trusselbildet er i konstant endring og det utfordrer alle brukere. Dette er dessverre realiteten for alle virksomheter, uavhengig av størrelse.

Hva er årsaken til dette?

Et stadig økende antall enheter og funksjoner digitaliseres og kobles på nett. Alle disse enhetene og funksjonene kan bli utsatt for cyberkriminalitet, for eksempel dersom en bruker overstyrer sikkerheten ved å frivillig gi fra seg informasjon eller kjører en programvareoppdatering fra en såkalt «sikker» del av IT-systemet.

Det stadig økende presset fra cyberkriminelle bidrar til at vi må tenke nytt om hvordan en bedrift sikrer sine digitale verdier. For å kunne logge seg på et datasystem og jobbe trygt hvor som helst slik mange ønsker å gjøre nå for tiden, er det viktig med en lagvis sikkerhet. Bruken av bærbare datamaskiner, nettbrett og andre mobile enheter som knyttes til bedriftens nettverk skaper nye sårbarheter og samtidig utnytter kriminelle aktører enhver mulighet for å kunne oppnå sine intensjoner. I dag ser vi at koronaepidemien har endret vårt arbeidsmønster, og det vil derfor være nødvendig for virksomheter å lære mer om hvordan man best kan sikre seg og sine ansatte i lys av denne nye arbeidssituasjonen.

Vi tar IT-sikkerhet på alvor

For å få en god oversikt over mulige trusler, sikkerhetshull, tekniske behov og utfordringer må man danne seg et totalbilde av IT-sikkerheten i virksomheten. Det må kartlegges muligheter for DDoS-angrep, sikkerhetshull, phishing-angrep og andre mulige trusler.
De aller fleste av disse truslene kan unngås og forebygges med gode metoder, tjenester og verktøy innen IT-drift. Vi bistår deg og din virksomhet med å forebygge, avdekke og håndtere eventuelle sikkerhetstrusler, og sørger for at din IT-infrastruktur er trygg og sikker. Comtech har over 25 års erfaring i nettopp det å gjøre IT-hverdagen til våre kunder så trygg og enkel som mulig. Ta kontakt – vi hjelper deg gjerne.

Les mer om IT-sikkerhet her:
https://comtech.no/produkter-tjenester/sikkerhetstjenester/

Kontakt oss for mer informasjon
Tlf: 33 13 28 29
Mail: salg@comtech.no


Comments

  1. Thanks a lot for the blog article. Really thank you! Awesome. Adrian Santillanez

  2. Very interesting subject , thankyou for posting . «Everything in the world may be endured except continued prosperity.» by Johann von Goethe. Dave Mcdermett

  3. Hello, of course this article is truly fastidious and I have learned lot of things from it regarding blogging. thanks. Victor Offill

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *