Comtech i tiden – med fokus på miljø og mangfold

Det siste drøye året har vært turbulent for de aller fleste bedrifter – også for oss. Vi i Comtech er bevisste på miljø, kjønnsfordeling og vekst. Dette har ført til at 2020 ble et suksessår.

Nå er vi heldigvis tilbake til en slags normal og legger bak oss et år hvor vi har vært så heldige å kunne holde på veksten og ha syv nyansettelser. Vi holder stadig et sterkt fokus på miljø og har fått anerkjennelse for dette ved å bli sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Vekst og nyansettelser til tross for utfordrende tider
Comtech har hele tiden ønsket å satse, og det er ekstra gøy at vi har klart å opprettholde denne innstillingen også i krevende tider. Vi har heller ikke planer om å stoppe her, veksten skal fortsette også i 2022. I 2019 hadde vi en omsetning på 28 millioner kroner, i 2021 er målet 36 millioner kroner i omsetning, og foreløpig ligger vi godt an til å nå dette målet. 

Operativ ansvarlig leder Tormod Lindøe og kontorleder Therese Wibe Svendsen


Comtech tror på mangfold
Vi tror på et mangfoldig arbeidsmiljø og opplever det som veldig positivt med en økning av antall jenter i selskapet, i noe som tradisjonelt sett er en mannsdominert bransje. 

«Vi tenker at det er fint å ha en fordeling av kjønn. Det gjør noe med både mangfoldet og profesjonaliteten» Kontorleder Therese Wibe Svendsen

Jeanett Fløgum (t.v.), Therese Wibe Svendsen, Kaja Mathiesen og Sunniva Nilsen


Comtech – en bedrift sertifisert med Miljøfyrtårn
Nylig har Comtech offisielt blitt en sertifisert miljøfyrtårn-bedrift. Dette vil si at vi jobber for å forbedre blant annet energibruk, karbonfotavtrykk, innkjøp og avfallshåndtering. Ordfører Erik Bringedal var på plass i våre lokaler på Sanden forrige torsdag for å overlevere Miljøfyrtårn-beviset. Det synes vi er veldig stas! Vi er stolte av at vi tar ansvar for noe så viktig, og håper at andre vil følge etter. 

Ordfører i Larvik, Erik Bringedal og kontorleder i Comtech Therese Wibe Svendsen


Grønt, norsk og energi-effektivt
Comtech er opptatt av å ta vare på samfunnsansvar og ønsker å bruke teknologi for å skape miljøvennlige løsninger både for oss og kundene våre. Vi fokuserer derfor på reduksjon av våre miljøavtrykk og tilbyr blant annet et hypermoderne datasenter strategisk plassert i Larvik, med kortreist og grønn strøm fra Hammerdalen energisentral.  

Les hyggelig omtale om oss i ØP her

Kilde: ØP
Foto: Maria Bye Brattbakk og privat


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *