Comtech – din partner for datasentertjenester


Med over 10 års erfaring og tung kompetanse innenfor datasentertjenester vet vi hva kundene trenger. Comtech leverer både direkte til bedrifter, og som underleverandør til andre IT-selskaper som ønsker å tilby datasentertjenester til sine egne kunder.

Helt siden vi startet å tilby våre datasentertjenester i 2010, har vi vært opptatt av å benytte oss av den beste og mest moderne teknologien tilgjengelig i markedet. Vi har tilegnet oss solid kompetanse i eget hus og kan vise til 100% oppetid på alle våre datasentertjenester.
I Comtech legger vi vekt på å møte kundenes behov for: 

 • Sikkerhet 
 • Kompetanse 
 • Fleksibilitet 
 • Infrastruktur 
 • Grønn energi 
 • Oppetid 
 • Norsk support 
Last ned pdf om våre datasentertjenester

Robuste, moderne og skalerbare løsninger

I dag leverer Comtech hypermoderne tjenester og skalerbare løsninger fra vårt eget datasenter. Med vår solide kompetanse er vi ansvarlig for hele leveransen og sørger for trygg drift. 

Med fokus på sikkerhet

Vårt datasenter har en infrastruktur som sikrer en forutsigbarhet i våre leveranser.
Løsningen overvåkes 24/7 – 365 og har redundans i alle ledd. 

Et grønt, norsk og energieffektivt datasenter

Vi er opptatt av å ta samfunnsansvar og har fokus på sikker drift og overvåking ved å ha energieffektivitet i eget datasenter. Comtech ønsker å bruke teknologi for å skape miljøvennlige løsninger både for oss og kundene våre, og fokuserer derfor på reduksjon av våre miljøavtrykk. Vi tilbyr et hypermoderne datasenter strategisk plassert i Larvik, med kortreist og grønn strøm fra Hammerdalen energisentral.

Kontakt oss i dag – vi hjelper deg gjerne.

Les mer om våre datasenter tjenester

  Kontakt oss idag for mer informasjon, eller last ned pdf


  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.