Comtech blir med iteam!

Comtech har bestemt seg for å vokse videre sammen med iteam! Iteam som er et av Norges raskest voksende IT-selskaper, vil med Comtech på laget ha hele 35 lokasjoner fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Høy kompetanse, lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene vil fortsatt være vårt hovedfokus – også i tiden fremover!

Sterkere lokalt, bygger nasjonalt:

At Comtech nå blir en del av iteam betyr at selskapet tilføres ny kompetanse, kraft og leveranseevne. For deg som kunde vil det bety et bredere utvalg av moderne og smarte IT-tjenester og sterkere lokal tilstedeværelse. Vi skal bygge videre med samme mannskap, og får tilgang til et nasjonalt IT-kompetansenettverk som gir muligheter for å vokse i et landsdekkende selskap som ser på lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene som sine viktigste konkurransefortrinn.

Som kunde vil du fortsatt treffe de serviceinnstilte ansatte i Comtech på de samme kanalene og flatene som tidligere. Vi gleder oss til reisen og samarbeidet videre med våre kunder!

Lokal tilhørighet, kombinert med dyktige medarbeidere, god kundeservice og ettertraktede IT-tjenester skal fortsatt danne grunnlaget for selskapets suksess fremover!

Om Comtech:  

Comtech ble etablert i 1995 og har siden den tid hatt en sterk vekstkurve. I snart 30 år har Comtech levert IT-tjenester fra lokaler i Larvik, og er i dag en ettertraktet nasjonal leverandør av IT-tjenester med spisskompetanse innen skytjenester og datasenterdrift.

Om iteam:

Samlet har iteam en ganske formidabel portefølje av IT-tjenester og kunder, og har i dag nærmere 300 medarbeidere, 7 000 aktive kunder og en omsetning på over 800 MNOK.

«iteam skal være en attraktiv tilbyder av IT-driftstjenester til bedriftsmarkedet i Norge. Vi liker imidlertid å kalle oss en nasjonal lokalleverandør. For det er lokalt vi opererer. Og med aktiv kunnskapsdeling og en felles tjenesteportefølje, kan vi levere de samme smarte og sikre IT-løsningene like godt til våre lokale kunder som til våre nasjonale».

For mer informasjon bes det kontakte følgende:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *