Wifi as a Service

Fra 50 kr/mnd

 

Fokuser på det viktige i bedriften, og la
Comtech ta vare på det trådløse nettverket.

trådløst nett fra ryckus

Problemfri WiFi-hverdag


Wifi as a Service

Med Wifi as a Service trenger du ikke å bekymre deg for det trådløse nettverket. Vi kommer med våre systemer, installerer det og vedlikeholder det for deg for en fast pris i måneden. Til gjengjeld har du et av Norges mest stabile trådløse nettverk.

Personlig vedlikehold

Vi sørger for at de trådløse systemene er oppdatert med den siste programvaren tilgjengelig.

Det råeste utstyret

Som tilbyder av trådløse systemer er vi bestemt på at vi skal levere kunden det råeste, raskeste og det mest stabile systemet man kan få. I en verden hvor man ikke kan være foruten internett må man benytte seg av riktig teknologi for å forebygge nedetid.


Ingen nedetid

Nedetid betyr for veldig mange opphør i arbeidet i bedriften. Benytt deg av riktige metoder for å forhindre dette.

Sikkerhet

Vær 100% sikker på at ingen kan komme inn på nettverket ditt og stjele bedriftshemmeligheter.

For SMB

Vi har jobbet med trådløse nettverk for små og mellomstore bedrifter helt siden trådløst nett kom til Norge.

WiFi Bedrift – Cisco Meraki

Cisco Meraki-tilgangspunkter er bygget av førsteklasses komponenter og er nøye optimalisert for en sømløs brukeropplevelse. Resultatet er raskere tilkoblinger, større brukerkapasitet, bedre dekning og en problemfri hverdag.

Meraki forenkler den daglige driften og setter intuitive, men likevel kraftige verktøy i hendene på nettverksadministratorer.

Det sky-baserte dashbordet gir dyp innsikt om nettverksbrukere, deres enheter og applikasjoner. Ved hjelp av de gode analyse-verktøyene kan administratorer jobbe smartere, raskt opprette tilgangskontroll og brukspolitikk for bruk av applikasjoner, samt optimalisere både sluttbrukeropplevelsen og nettverkssikkerheten.

wifi i skyen cisco

Senior Systemkonsulent: Andreas Nordrum
Senior Systemkonsulent: Andreas Nordrum
“Med Wifi as a Service trenger du ikke å bekymre deg for det trådløse nettverket.”

Vi kommer med våre systemer, installerer det og vedlikeholder det for deg for en fast pris i måneden. Til gjengjeld har du et av Norges mest stabile trådløse nettverk.


Ruckus

Ruckus er kjent for eksepsjonell Wi-Fi-ytelse selv under de mest utfordrende nettverksforholdene. Rask, pålitelig og sikker Wi-Fi betyr fornøyde brukere på nettverket.

Dashbordet til Ruckus i skyen er brukervennlig og enkelt å lære seg, og selv et lite IT-personale kan ha full kontroll. Med en fullverdig mobil-app kan nettverket administreres og overvåkes fra hvor som helst, når som helst.


Ruckus wifi logo

Førsteklasses Wi-Fi med sky-teknologi

wifi comtech
Ruckus wifi logo
Fyll ut skjema, så tar vi kontakt!


Personvern