SERVICEAVTALER

VI ER ALLTID I FORKANTServiceavtaler

passer perfekt for:

PC-brukere

Utviklere

Bedrifter


Vi er her for deg

Det viktigste er å være i forkant og forhindre, men vi er også der når du trenger det.IT-ansatt

Vi vedlikeholder din infrastruktur, slik at du slipper å ha en IT-ansatt. Dette gir deg forutsigbarhet og store kostnadsbesparelser.

Vi ser det du ikke ser

Vår driftssentral overvåker “helsen” til dine servere og arbeidsstasjoner. Vi registrerer avvik og forhindrer nedetid slik at løsningen alltid er tilgjengelig.

Beredskap - Vi er der når du trenger det

Når routeren, svitsjen eller server ryker - stiller vi med en ny fra vårt beredskapslager sammen med en fagperson, slik at han raskt kan trygge og sikre dine data.


Rett kompetanse når du trenger det

Vårt team av profesjonelle konsulenter kan gi råd, anbefale, utvikle, overvåke og prosjektstyre innen de fleste prosesser knyttet til et selskaps IT-hverdag.

Fast oppmøte

I våre serviceavtaler (SLA) har vi fast oppmøte av fast konsulent hos dere eller etter behov.Senior Systemkonsulent: Ronny Melum
Senior Systemkonsulent: Ronny Melum

En sikker og effektiv IT-løsning er i dag fundamentet i alle virksomheter. Og med på løsningen følger mennesker som kan den jobben de er satt til, og vet hva den betyr for deg som kunde. Comtech leverer IT-drift i vår serviceavtale for små og store kunder. Enten det er en liten bedrift med små behov – eller et stort konsern med komplekse behov.

“Vi har kompetansen og leveringsviljen du trenger.”


Serviceavtaler som møter bedriftens behov

Serviceavtaler

Noen må ty til feberredninger. Vi er eksperter i å unngå dem.


I forkant med kontroll

En god IT-partner er som gode fotballkeepere. De avverger de farlige situasjonene før de oppstår. Et strukturert forsvarsspill, god kommunikasjon og et våkent og aktivt feltarbeid reduserer behovet for reparasjoner. Det gjelder også i Comtech. Selvsagt kan også vi varte opp med den fantastiske superredningen når det trengs, men det mest lønnsomme for alle er å være i forkant av problemene.

Driftsavtale illustrasjon

Responstid-avtale

I tillegg til serviceavtaler tilbyr vi responstid-avtale.

Med en responstid-avtale fra oss er du alltid sikret. Vi stiller med en av våre dyktige konsulenter hos deg med oppdatert kompetase når behovet melder seg.


Kunnskap og erfaring

Vår vakttelefon betjenes av konsulenter og teknisk personell som raskt kan avgjøre hvilke tiltak som skal iverksettes. Vi vil om nødvendig reallokkere personell dersom dette er nødvendig for å påbegynne problemløsning ihht. inngått avtale. Har du responstidsavtale prioriteres du alltid ved behov for bistand. Comtech tilbyr Ordinær responstidsavtale innenfor normal arbeidstid og Utvidet responstidsavtale utenfor normal arbeidstid. Det kan avtales både 2, 4 og 8 timers responstid.


Comtech fikser det

For å kunne yte den bistand du forventer er det viktig at vi har tilgang til softwareoppdateringer og nye bokser/byttedeler. Dette sikres ved at du har gyldig vedlikeholdsavtale på servere, brannmur, switcher, nettverk, lagring, backup med tilhørende software. Comtech tilbyr å holde orden på dette for deg. På denne måten har du kun ett kontaktpunkt, uansett feilkilde.

Serviceavtale for bedrifter i Norge
Serviceavtaler for bedrifter i Norge

Vi løser utfordringene

Comtech setter seg raskt inn i dine utfordringer, og våre konsulenter snakker et språk som både du og dine systemer forstår. Vi gir deg en enklere IT-hverdag.

Rett kompetanse når du trenger det

Vårt team av profesjonelle konsulenter kan gi råd, anbefale, utvikle, overvåke og prosjektstyre innen de fleste prosesser knyttet til et selskaps IT-hverdag.

Responstidsavtalen

Vi inngår en avtale tilpasset dine ønsker og behov, slik at du får tilgang på kompetansen du trenger når du vil.

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt!


Personvern