Responstidsavtale passer perfekt for:

PC-brukere

Utviklere

Bedrifter


Vi er her for deg

Med en responstid-avtale fra Comtech er du alltid sikret. Vi stiller med en av våre dyktige konsulenter hos deg med oppdatert kompetase når behovet melder seg.

Kunnskap og erfaring

Vår vakttelefon betjenes av konsulenter og teknisk personell som raskt kan avgjøre hvilke tiltak som skal iverksettes. Vi vil om nødvendig reallokkere personell dersom dette er nødvendig for å påbegynne problemløsning ihht. inngått avtale. Har du responstidsavtale prioriteres du alltid ved behov for bistand. Comtech tilbyr Ordinær responstidsavtale innenfor normal arbeidstid og Utvidet responstidsavtale utenfor normal arbeidstid. Det kan avtales både 2, 4 og 8 timers responstid.

Server comtech

Comtech fikser det

For å kunne yte den bistand du forventer er det viktig at vi har tilgang til softwareoppdateringer og nye bokser/byttedeler. Dette sikres ved at du har gyldig vedlikeholdsavtale på servere, brannmur, switcher, nettverk, lagring, backup med tilhørende software. Comtech tilbyr å holde orden på dette for deg. På denne måten har du kun ett kontaktpunkt, uansett feilkilde.

Server comtech

Vi løser utfordringene

Comtech setter seg raskt inn i dine utfordringer, og våre konsulenter snakker et språk som både du og dine systemer forstår. Vi gir deg en enklere IT-hverdag.

Rett kompetanse når du trenger det

Vårt team av profesjonelle konsulenter kan gi råd, anbefale, utvikle, overvåke og prosjektstyre innen de fleste prosesser knyttet til et selskaps IT-hverdag.

Responstidsavtalen

Vi inngår en avtale tilpasset dine ønsker og behov, slik at du får tilgang på kompetansen du trenger når du vil.


INNGÅ EN RESPONSTID-AVTALE I DAG

Comtech gir deg en enklere IT-hverdag.


Ta kontakt med oss i dag!