Problemfri IT-drift med ASP


Fleksibel, tilgjengelig og kostnadseffektiv

Med ASP setter du bort  hele IT-ansvaret til oss. Alt blir lagret hos oss og tilknyttet din bedrift via nettet.
Vi sørger for at du får en fleksibel, tilgjengelig og kostnadseffektiv IT-løsning med høyere sikkerhet og bedre oppetid enn den du har i dag.


Forenkler man driftsrutiner

Ved å benytte en ASP-løsning forenkler man driftsrutiner og du som kunde slipper å bekymre deg over oppgradering av maskinpark eller programvare. Vi sørger for at du bruker den beste teknologien og alltid er oppdatert. Dette gir forutsigbare kostnader og reell besparelse både i tid og penger.


Hele kontoret gjennom en plugg i veggen

Med ASP oppleves det som å jobbe lokalt på egen PC. Forskjellen er at alle programmer og dokumenter ligger på eksterne servere som driftes og vedlikeholdes av Comtech. Enkelt sagt er ASP «hele kontoret gjennom en plugg i veggen».

Hvorfor velge ASP fra Comtech?


Etter bedriftens behov

Vi tilbyr det som passer din bedrifts behov på best mulig måte, slik at du alltid har dine data og applikasjoner tilgjengelig raskt, sikkert og enkelt.

Bekymringsløs trygghet

Ingen andre enn deg og din bedrift får tilgang til dine filer og applikasjoner. Du kan velge mellom flere sikkerhetsmekanismer, alt fra brukernavn og passord, 2-faktor pålogging eller Bypass med maksimal sikkerhet.

Hybrid ASP

Vi kombinerer ofte vår leveranse med andre skytjenester som Office 365, online webapplikajoner, økonomiapplikajoner, lokale filservere og andre komplekse konfigurasjoner. Hos oss får du
det du trenger - når du trenger det.

Lønnsomt

Det lønner seg å sette bort IT-driften til Comtech og heller fokusere på din kjernevirksomhet. Vi skreddersyr en kostnadseffektiv ASP leveranse for din bedrift i vårt hostingmiljø.

Dine data er trygge

Alle filene på systemet ditt oppbevares kryptert i vårt datasenter. Har du behov for å gjenopprette dine data så får du det akkurat slik det var da siste backup ble tatt. Vi kjører backup som standard med 28 dagers historie.

Vi vokser med deg

Vårt datasenter er designet slik at det kort vei til å tildele dine servere mer lagring, mer minne eller mer prosessorkraft dersom behovene melder seg. Hos oss kan du vokse på en enkel måte uten å måtte investere i nytt utstyr, lisener eller konsulenttjenester.

Det finnes utallige grunner til at bedrifter bør flytte forretningssystemene til vår skyløsning.
Her har vi samlet noen av dem.


Det er
fremtiden

Stadig flere bedrifter flytter sine forretningsprosesser til skyen, og de store programvareleverandørene satser på skytjenester fremover. Det kommer nye spennende tjenester i skyen hele tiden. Vi har bare sett starten av kunstig intelligens, big data med mer.

For å utnytte de mulighetene som ligger i nåtidens nyeste teknologi, og fremtidens teknologi, er det en stor fordel å ha fullt integrerte systemer i skyen.

Fleksibilitet og
kostnadskontroll

Du slipper å binde deg opp i form av store forhåndsinvesteringer. Du har en månedlig sum å forholde deg til, og kan enkelt skalere opp og ned ved behov. Du kan ofte også enkelt legge til ny funksjonalitet for å tilpasse deg etter nye behov og ønsker. Denne fleksibiliteten er en stor fordel i dagens stadig endrende forretningslandskap.

Du slipper å tenke på oppgraderinger og vedlikehold

En profesjonell aktør tar seg av alt av oppdateringer og vedlikehold. Det vil jevnlig gjøre oppdateringer, inkludert sikkerhetsoppdateringer, som rulles ut av leverandør. Dersom du har flere systemer fra samme leverandør, blir oppdateringene samkjørt, slik at du ikke opplever problemer med inkompatible versjoner. Alt av vedlikehold blir gjort fra oss. Bekymringsløst og enkelt for deg.

Jobb hvor som helst,
når som helst

I dag jobber vi mer fra «hvor som helst», hjemmefra på kvelden, på hytta, på toget og så videre. Med forretningssystemer i skyen kan du da ha tilgang til hele «kontoret», i form av systemer og filer, så lenge du har internett-tilgang. Sikkerhet kan ivaretas uavhengig av hvor du jobber fra og på hvilken enhet. Dette understøtter også den økende «bring your own device» tendensen.

Bedre for
miljøet

Mange bedrifter har fokus på miljøvennlig drift. Ved å flytte til skyen sparer du miljøet fordi når dine behov endres, vil serverkapasiteten skaleres slik at den passer med dine behov. Du bruker med andre ord bare den energien du trenger til dine operasjoner, og har ingen «ubrukt serverkapasitet» som står og bruker energi. Våre servere står sikker plassert i Hammerdalen i Larvik. Her produserer Treschow Fritzøe egen strøm fra Farriselven som før ble brukt til Larviks største industriområde. Våre datasenter kjøres på grønn energi, sammen med kjøling fra felles sentral i Hammerdalen.