Det finnes utallige grunner til at bedrifter bør flytte forretningssystemene til vår skyløsning.
Her har vi samlet noen av dem.


Det er
fremtiden

Stadig flere bedrifter flytter sine forretningsprosesser til skyen, og de store programvareleverandørene satser på skytjenester fremover. Det kommer nye spennende tjenester i skyen hele tiden. Vi har bare sett starten av kunstig intelligens, big data med mer.

For å utnytte de mulighetene som ligger i nåtidens nyeste teknologi, og fremtidens teknologi, er det en stor fordel å ha fullt integrerte systemer i skyen.

Fleksibilitet og
kostnadskontroll

Du slipper å binde deg opp i form av store forhåndsinvesteringer. Du har en månedlig sum å forholde deg til, og kan enkelt skalere opp og ned ved behov. Du kan ofte også enkelt legge til ny funksjonalitet for å tilpasse deg etter nye behov og ønsker. Denne fleksibiliteten er en stor fordel i dagens stadig endrende forretningslandskap.

Du slipper å tenke på oppgraderinger og vedlikehold

En profesjonell aktør tar seg av alt av oppdateringer og vedlikehold. Det vil jevnlig gjøre oppdateringer, inkludert sikkerhetsoppdateringer, som rulles ut av leverandør. Dersom du har flere systemer fra samme leverandør, blir oppdateringene samkjørt, slik at du ikke opplever problemer med inkompatible versjoner. Alt av vedlikehold blir gjort fra oss. Bekymringsløst og enkelt for deg.

Jobb hvor som helst,
når som helst

I dag jobber vi mer fra «hvor som helst», hjemmefra på kvelden, på hytta, på toget og så videre. Med forretningssystemer i skyen kan du da ha tilgang til hele «kontoret», i form av systemer og filer, så lenge du har internett-tilgang. Sikkerhet kan ivaretas uavhengig av hvor du jobber fra og på hvilken enhet. Dette understøtter også den økende «bring your own device» tendensen.

Enklere samarbeid og
dokumentkontroll

Det å kunne samarbeide i dokumenter og i skyløsninger, letter samarbeidet. Man kan se endringer i «real-time», dele og samarbeide i filer enkelt.

Dersom man skal sende filer frem og tilbake og lagre lokalt, risikerer man at man ikke har kontroll på hva som er siste versjon, og hvem som har gjort hvilke endringer.

Bedre for
miljøet

Mange bedrifter har fokus på miljøvennlig drift. Ved å flytte til skyen sparer du miljøet fordi når dine behov endres, vil serverkapasiteten skaleres slik at den passer med dine behov. Du bruker med andre ord bare den energien du trenger til dine operasjoner, og har ingen «ubrukt serverkapasitet» som står og bruker energi. Våre servere står sikker plassert i Hammerdalen i Larvik. Her produserer Threschow Fritzøe egen strøm fra Farriselven som før ble brukt til Larviks største industriområde. Våre datasenter kjøres på grønn energi, sammen med kjøling fra felles sentral i Hammerdalen.


Bedre sikkerhet


Dersom programmer ligger lagret på lokale servere, og filer ligger lagret på lokale PCer eller servere, så utgjør det en sikkerhetsrisiko.

Hva hvis noe blir stjålet?

Er alt da sikret slik at ingen forretningskritiske data eller personopplysninger kan komme på avveie?

Er det også tatt backup av alt?

Å ha programmer og filer i nettskyen er mye sikrere. Du har sikker tilgang fra hvor som helst, og en vi som profesjonell aktør sørger for at sikkerhet er ivaretatt. Sikkerheten vi tilbyr er langt forbi det man normalt sett klarer i eget datasenter, og det kan vi underbygge med 100% oppetid siden oppstart i 2010.

  • Servere i Cluster for maksimal redundans – VXRAIL fra DELL/EMC
  • Dine servere kan kopieres til vår sekundærsite (vårt 2. datasenter) for oppstart i krisesituasjon
  • Dobbelt opp med fiber med redundans fra den beste leverandøren av fiber i Norge: Viken Fiber (Altibox Bedrift)
  • Brannmurer og svitsjer (dobbelt opp i Cluster) med høy grad av sikkerhet og ytelse
  • Strømleveranse med Batteri (UPS) for flere timer drift – samt automatisk aggregat ved strømstans
  • Kjøling med både isvann og AC for redundans
  • Brannalarm og automatisk slukking med Gass
  • Adgangskontroll for tilgang av personell
  • Avansert drift og overvåkingsrutiner


Problemfri IT-drift


Med ASP setter du bort  hele IT-ansvaret til oss. Alt blir lagret hos oss og tilknyttet din bedrift via nettet. Vi sørger for at du får en fleksibel, tilgjengelig og kostnadseffektiv IT-løsning med høyere sikkerhet og bedre oppetid enn den du har i dag.

Med ASP oppleves det som å jobbe lokalt på egen PC. Forskjellen er at alle programmer og dokumenter ligger på eksterne servere som driftes og vedlikeholdes av Comtech. Enkelt sagt er ASP «hele kontoret gjennom en plugg i veggen».

Ved å benytte en ASP-løsning forenkler man driftsrutiner og du som kunde slipper å bekymre deg over oppgradering av maskinpark eller programvare. Vi sørger for at du bruker den beste teknologien og alltid er oppdatert. Dette gir forutsigbare kostnader og reell besparelse både i tid og penger.

Tekniske spesifikasjoner


Datasikring

• EMC/DELL VXRAIL plattform
• Lagring i All Flash
• Backup inkludert
• ServerOS vedlikehold

OPSJONER:
• Tilpassede backuprutiner
• Replikering til sekundærsite

Tilgjengelighet

SERVERE BLIR PRESENTERT VIA:
• Terminalserver (standard)
• Remote app på terminalserver
• Citrix

PÅLOGGING SKJER VIA:
• Brukernavn og passord
• VPN
• 2 faktor pålogging med SMS
• 2 faktor pålogging med Bypass

Teknisk info

Servereoperativsystemer hostes
med VMWare, på DELL/EMC
VXRAIL Hyperkonvergert serverløsning.

Alle servere har all flash
som er 20 ganger raskere en
tradisjonelt høy-ytelseslagring.

Miljøet står i et profesjonelt
datarom med batteribackup,
aggregat, redundant kjøling,
branslukking og overvåking
er ivaretatt med siste teknologi.

Hvorfor velge ASP fra Comtech?


Etter bedriftens behov

Vi tilbyr det som passer din bedrifts behov på best mulig måte, slik at du alltid har dine data og applikasjoner tilgjengelig raskt, sikkert og enkelt.

Bekymringsløs trygghet

Ingen andre enn deg og din bedrift får tilgang til dine filer og applikasjoner. Du kan velge mellom flere sikkerhetsmekanismer, alt fra brukernavn og passord, 2-faktor pålogging eller Bypass med maksimal sikkerhet.

Hybrid ASP

Vi kombinerer ofte vår leveranse med andre skytjenester som Office 365, online webapplikajoner, økonomiapplikajoner, lokale filservere og andre komplekse konfigurasjoner. Hos oss får du
det du trenger - når du trenger det.

Lønnsomt

Det lønner seg å sette bort IT-driften til Comtech og heller fokusere på din kjernevirksomhet. Vi skreddersyr en kostnadseffektiv ASP leveranse for din bedrift i vårt hostingmiljø.

Dine data er trygge

Alle filene på systemet ditt oppbevares kryptert i vårt datasenter. Har du behov for å gjenopprette dine data så får du det akkurat slik det var da siste backup ble tatt. Vi kjører backup som standard med 28 dagers historie.

Vi vokser med deg

Vårt datasenter er designet slik at det kort vei til å tildele dine servere mer lagring, mer minne eller mer prosessorkraft dersom behovene melder seg. Hos oss kan du vokse på en enkel måte uten å måtte investere i nytt utstyr, lisener eller konsulenttjenester.Mer informasjon om ASP?

Våre dyktige medarbeidere er klare for å hjelpe deg!


Interessert?