Server Backup

Ta vare på dine verdierServer Backup

Sikkerhet og trygghet for din bedrift


Lokal Backup

Skybackup

On Demand Server

Lokal Backup – Server Backup

Vi kan sette opp lokalt backup system av dine fysiske eller virtuelle servere som sikrer at dine data lagres lokalt hos deg. Med mye data, og verdifulle filer, kan våre backup løsninger samle alle dine filer trygt på ett sted. Comtech sine backup løsninger frigjør IT-ressurser fra vedlikehold og drift.

Server Backup Bedrift
Server Backup for bedrifter i Norge.

Online backup bedrift
Online backup bedrift

Comtech Skybackup

Vi gir din bedrift en sikker og trygg metode for å flytte sikkerhetskopier av dine fysiske eller virtuelle servere til vårt datasenter. Det er en stor fordel å oppbevare backup ute av eget hus for hindre tap av data ved for eksempel virusangrep, tyveri, overspenning og brann. Løsningen er helautomatisk og backup lagres kryptert. Bedriften din er helt trygg, uten bekymringer for tap av filer. Løsningen er brukervennlig og meget enkel å sette opp. All lagring er i Norge.


On Demand Server

Ved å benytte Comtech Skybackup kan man også velge On Demand Server. Løsningen sikrer at dine servere står standby og klargjort for rask oppstart i vårt datasenter. Dette reduserer nedetiden til et minimum ved en kritisk hendelse hos dere.


  • Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt: