Online Backup

Ta vare på dine digitale verdierSikre Backup-løsninger fra Comtech


Veeam  er et selskap som har spesialisert seg på sikre og stabile backup løsninger, og har i dag rundt 300. 000 kunder i hele verden.
Fordelene med  Veeam  er blant annet at de tilbyr systemer som oppdateres jevnlig og de har en overvåkningsløsning som er meget god.
Veeam er GDPR sertifisert og Comtech er Veeam partner.Online backup fra Veeam

Med våre online backup systemer fra Veeam er dine data sikre uansett hva som skjer. Løsningene er helautomatiske og sørger for at backup lagres kryptert. Bedriften din er trygg, uten bekymringer for tap av filer. Comtech er en IT-partner du kan stole på. Vi har jobbet med sikre backupløsninger i over 20 år.


Comtech Skybackup

Vi gir din bedrift en sikker og trygg metode for å flytte sikkerhetskopier av dine fysiske eller virtuelle servere til vårt datasenter. Det er en stor fordel å oppbevare backup ute av eget hus for hindre tap av data ved for eksempel virusangrep, tyveri, overspenning og brann. Løsningen er helautomatisk og backup lagres kryptert. Bedriften din er helt trygg, uten bekymringer for tap av filer. Løsningen er brukervennlig og meget enkel å sette opp. All lagring er i Norge.


Office 365 Backup

Med backup av Office 365 eliminerer du risikoen for å miste tilgang til Office 365-dataene dine (e-post, kalender og kontakter) og sikrer tilgjengelighet til brukerne. Med Office 365 backup fra Comtech, har du en komplett backupløsning slik at du alltid har full kontroll på dine data.  All lagring er i Norge.


Lokal Backup

Vi kan sette opp lokalt backup system av dine fysiske eller virtuelle servere som sikrer at dine data lagres lokalt hos deg. Med mye data, og verdifulle filer, kan våre backup løsninger samle alle dine filer trygt på ett sted. Comtech sine backup løsninger frigjør IT-ressurser fra vedlikehold og drift.

Online Backup bedrift
Online Backup bedrift i Norge.

Online backup
Sikre Online Backup-løsninger i Norge.

Server Backup

Fysisk, virtuell & On Demand

Les mer


PC Backup

Lokal lagring & Online backup

Les mer


Office365 Backup

Epost, Sharepoint & Onedrive for business

Les mer

  • Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt: