Webhotell

Leveres med det brukervennlige og velkjente kontrollpanelet, cPanel

Våre webhotell leveres med det brukervennlige og velkjente kontrollpanelet cPanel som gjør administrasjon av ditt webhotell enkelt. I cPanel kan du lage og endre dine databaser, FTP-kontoer, legge til undersider og arbeide med webhotellets filer. Vi tilbyr forenklet installasjon av kjente webapplikasjoner som CMS-applikasjonene WordPress og E107, og det populære nettforumet phpBB3 med ett enkelt museklikk.

hosting-2-large

Våre leverandører 

Sikkerhet

Vårt miljø overvåkes til enhver tid av automatiserte sikkerhetssystemer som fanger opp og sperrer ute potensielle trusler. I ditt kontrollpanel har du i tillegg mulighet til å søke gjennom ditt område etter skadelig programvare.

Hjelp og veiledning

Vi tilbyr konsulenttjenester og veiledning for installasjon og konfigurasjon av din løsning. Våre konsulenter kan hjelpe deg med feilsøking av din løsning om det skulle være behov for det. Vi har kontakter innen webdesign og profilering på nett om dette er tjenester du trenger i tillegg til et stabilt og trygt webhotell.

Skytjenester

Alle ønsker seg de største pakkene. De minste kan være de beste.

Ulike virksomheter har ulike IT-behov, og det er ikke alltid så enkelt å vite akkurat hva man trenger for å få bedre flyt og sikkerhet i jobbhverdagen. Vår jobb er å forstå ditt behov og dine ønsker, og tilby en løsning som gir deg et forsprang i forhold til dine konkurrenter. Vi leverer de riktige løsninger i junglen av alterntive skytjenester og lokal it-drift.

Send oss en melding, så ringer vi deg så fort vi kan!