Samordnet Kommunikasjon

Vår komplette skybaserte kommunikasjonstjeneste dekker både daglige og fremtidige behov i din bedrift

Du reduserer kostnader, samtidig som du ivaretar sikkerheten og sørger for at dine medarbeidere har de nødvendige verktøyene for å jobbe så effektivt og godt som mulig – uavhengig om de befinner seg på kontoer eller på reise.

Vår samordnede kommunikasjonstjeneste er basert på Microsoft Skype for Business (tidligere Lync 2013), med integrert telefoni, gunstige talepakker og verdifulle tilleggstjenester som sentralbord, mobil statusvisning og mer.

Du kan enkelt kommunisere og samarbeide via direktemeldinger, video, lyd, deling av skjerm, programmer og presentasjoner. I tillegg til utvidet talefunksjonalitet, har du alt samlet ett sted

Microsoft Skype for Business

Med Skype for Business har du direktemeldinger, telefoni, videosamtaler, konferanse og skjerm-og fildeling samlet i én klient, til både mobil, nettbrett og PC.

Competella – et skybasert sentralbord

Ved å gå over til Samordnet Kommunikasjon fra Phonect, slipper du å gi slipp på tradisjonelle IPT-løsninger som hovednummerfunksjonalitet, køer, åpningstider og sentralbordtjenester. Vår sentralbordtjeneste er kompatibel med Skype for Business, og støtter i tillegg IP-telefoni og mobilløsninger.

IP-telefoni

Spar penger på fasttelefoni – Vår tjeneste tar ditt eksisterende telefoniutstyr inn i fremtiden, og det er enkelt å bytte. Du flytter ISDN-ledningen fra din eksisterende leverandør over til vårt adapter – du trenger ikke investere i ny telefonsentral.

SamKom

Vår komplette skybaserte kommunikasjonstjeneste dekker både daglige og fremtidige behov i din bedrift

Send oss en melding, så ringer vi deg så fort vi kan!