Microsoft Skype for Business

Med Skype for Business har du direktemeldinger, telefoni, videosamtaler, konferanse og skjerm-og fildeling samlet i én klient, til både mobil, nettbrett og PC.

Skype for Business er Microsoft sin klient for samordnet kommunikasjon, og tilgjengeliggjør en enkel, men omfattende verktøykasse for å skape en effektiv arbeidsdag.

Vi har kombinert denne løsningen med integrert telefoni, skybasert sentralbord fra Competella og tett integrasjon med mobiloperatører i Norge for å gi deg en komplett løsning for samordnet kommunikasjon.

Ved kjøp av samordnet kommunikasjon fra oss får du tildelt et brukernavn og passord, som er alt som skal til for å få tilgang til alle våre SamKom-tjenester. Ønsker du mer informasjon, ta kontakt for en uforpliktende samtale

skype_animation

Direktemeldinger

Med direktemeldinger kan du effektiv kommunisere med dine kontakter på en kort og konsis måte, men også ha muligheten til å nå personer som ellers ville vært for opptatt til å ta en telefon. I tillegg reduserer du antall unødvendige e-poster.

Video og tale

Via klienten Skype for Business kan du enkelt foreta en videosamtale, vanlig samtale mellom klienter, eller en tradisjonell telefonisamtale til både mobil og fastnett.

Konferanse

Med integrasjon mot Outlook kan du enkelt opprette, og kalle inn til konferansemøter for både deltakere med og uten Skype for Business rett fra din kalender. Del programmer, skjerm og filer, og du har selvfølgelig støtte for video og tale.

SamKom

Vår komplette skybaserte kommunikasjonstjeneste dekker både daglige og fremtidige behov i din bedrift

Send oss en melding, så ringer vi deg så fort vi kan!