Comtech Office 365

Alle dine Office-programmer i skyen

Lag finpussede dokumenter med de fullstendige Office-programmene du kjenner og stoler på, lagre dem i skyen, og rediger og samarbeid deretter med gruppen i sanntid ved å bruke Office Online.

Bare logg på Office, så følger dokumenter og innstillinger deg til PCen, nettbrettet, telefonen eller nettet, slik at du alltid kan fortsette der du sluttet.

Office 365 er klar til bruk, enten du er tilkoblet eller frakoblet eller om du er ved skrivebordet eller på farten.

office356blaa-large

 Våre leverandører

Comtech Office 365 er i skyen

Uavhengig av hvor brukerne dine er – tilkoblet eller frakoblet – kan du gå til, og arbeide med, de nyeste versjonene av filene og verktøyene brukerne trenger for å få ting gjort. Og de kan gjøre det på i praksis alle typer enheter.

Få mer for pengene

Comtech Office 365 er en tjeneste, og dermed får du god valuta for investeringen. Lave forskuddskostnader, lavere IT-kostnader for at alt skal fungere, fleksibilitet til å legge til brukere, og tilleggstjenester som er tilgjengelige når du trenger dem. Alt dette utgjør den kapitalavkastningen bedriften trenger for å lykkes

Nye metoder for å samarbeide enkelt

Avstand er ikke et problem. Du kan arbeide med samme dokument som kollegaene dine i sanntid, og fra i praksis hvor som helst. Du kan også se kalenderen deres, se når de er ledige, og arrangere nettkonferanser fra flere steder

Skytjenester

Alle ønsker seg de største pakkene. De minste kan være de beste.

Ulike virksomheter har ulike IT-behov, og det er ikke alltid så enkelt å vite akkurat hva man trenger for å få bedre flyt og sikkerhet i jobbhverdagen. Vår jobb er å forstå ditt behov og dine ønsker, og tilby en løsning som gir deg et forsprang i forhold til dine konkurrenter. Vi leverer de riktige løsninger i junglen av alterntive skytjenester og lokal it-drift.

Send oss en melding, så ringer vi deg så fort vi kan!