Online Backup

Markedets sikreste løsning – alltid tilgjengelig for deg!

Hos oss har dine ansatte hele tiden enkel tilgang til selskapets data, hver dag hele året. CTB er den sikreste og tryggeste måten å forsikre seg om at bedriften overlever et datahavari om det skulle inntreffe. Comtech er en totalleverandør som hjelper deg til en sikrere og enklere hverdag med lave driftskostnader. Med erfaring fra 1995 tilbyr vi spisskompetanse også innen Backup og Disaster Recovery..

Online Backup gir deg en av markedets beste løsninger, og dine data lagres automatisk og sikkert i vårt datasenter, – alltid tilgjengelige for deg. Nå kan du trygt overlate alt som har med backup å gjøre til oss.

Våre leverandører 

Med Online Backup er dine data sikre uansett hva som skjer. Løsningen er helautomatisk og sørger for at backup kjører hver dag og lagres kryptert i Datasenter.

Du slipper å investere i en egen backupløsning og behøver ikke bruke tid og ressurser på å ta egne sikkerhetskopier. Dine filer sendes kryptert til et datasenter i Norge og du har enkel tilgang til dine data døgnet rundt. Løsningen er brukervennlig, trygg, og tilgjengelig 24/7.

E-mail rapporter gir deg full kontrol

Du får daglige e-mail rapporter som gir deg full kontroll. Med Online Backup har din bedrift sikret alle viktige data uten bekymringer tap av filer eller gjenoppretting av data når uhellet er ute.

Skytjenester

Alle ønsker seg de største pakkene. De minste kan være de beste.

Ulike virksomheter har ulike IT-behov, og det er ikke alltid så enkelt å vite akkurat hva man trenger for å få bedre flyt og sikkerhet i jobbhverdagen. Vår jobb er å forstå ditt behov og dine ønsker, og tilby en løsning som gir deg et forsprang i forhold til dine konkurrenter. Vi leverer de riktige løsninger i junglen av alterntive skytjenester og lokal it-drift.

Send oss en melding, så ringer vi deg så fort vi kan!