Comtech ASP

Hele kontoret gjennom en plugg i veggen

Application Service Provider – er enkelt sagt «hele kontoret gjennom en plugg i veggen». På kundens side av pluggen befinner det seg skjerm og tastatur. På ASP-leverandørens side befinner det seg maskinvare, lagringskapasitet, programvare og en høy driftsstabilitet. ASP-konseptet benytter seg av store sentraliserte servere for å dele regnekraft, internminne og sikrede lagringsområder mellom et stort eller lite antall brukere.

Ved å benytte en ASP – løsning forenkler man driftsrutiner og du som kunde trenger ikke bekymre deg over oppgradering av maskinpark eller programvare. Dette gir en forutsigbare kostnader og reell besparelse både i tid og penger. Vi som leverandør gir våre kunder en svært fleksibel og driftssikker IT-hverdag som tilgjengeliggjør data, der kunden befinner seg, om det er på jobb, i hjemmet eller på reise.

Våre leverandører

Få en effektiv og trygg it-løsning med ASP eller hybrid ASP.

Det lønner seg å sette bort IT-driften til Comtech og heller fokusere på din kjernevirksomhet. Vi skreddersyr en kostnadseffektiv ASP leveranse for din bedrift i vårt hostingmiljø.

Comtech er et sikkert valg og har en av markedets beste og mest fleksible ASP-løsninger. Du kan kombinere vår ASP med skytjenester og lokal server.

Vi tilbyr det som passer din bedrifts behov på best mulig måte, slik at du alltid har dine data og applikasjoner tilgjengelig raskt, sikkert og enkelt.

Skytjenester

Alle ønsker seg de største pakkene. De minste kan være de beste.

Ulike virksomheter har ulike IT-behov, og det er ikke alltid så enkelt å vite akkurat hva man trenger for å få bedre flyt og sikkerhet i jobbhverdagen. Vår jobb er å forstå ditt behov og dine ønsker, og tilby en løsning som gir deg et forsprang i forhold til dine konkurrenter. Vi leverer de riktige løsninger i junglen av alterntive skytjenester og lokal it-drift.

Send oss en melding, så ringer vi deg så fort vi kan!